Venture Media.nl - uw toolbox naar financiering -  Winkelmand (0)
Investeerders Top 100 | Investeerders Top 100 Excel | VC Stappenplan | VC Businessplan | VC Begrippen |
Crowdfunding Gids Excel | Lezing Waagkapitaal | Alle financieringstools | Reageer

Bestel Venture Capital Track Record


Hoe start-ups aantrekkelijk worden voor investeerders zelfs zonder een cent omzet te maken.

€  15,95Venture Capital Track Record is bedoeld voor:

. CEO's van start-ups en mensen met een idee voor een bedrijf die investeerders zoeken.

. coaches van start-ups.

. investeerders die snel en tegen uiterst lage kosten willen ontdekken of een start-up interessant is om in te investeren.


Inhoud Venture Capital Track Record

Alle investeerders willen een track record zien voordat ze in een bedrijf investeren. Dat is de manier waarop ze beoordelen of een eventuele investering een rendement gaat afwerpen.

Dus wat te doen als je een geweldig idee hebt, maar als je bedrijf nog geen track record heeft? Wat als je nog geen winst maakt? Wat als je zelfs nog geen omzet hebt en nog geen product hebt verkocht? Wat te doen als je zelfs nog geen gebruikers van je product hebt?

Of, nog erger, wat als je nog niet eens een product hebt?

Venture Capital Track Record beschrijft een revolutionaire techniek waarmee een start-up die nog geen inkomsten, geen gebruikers EN geen product heeft, toch kan bewijzen of ze interessant genoeg is voor investeerders.

Venture Capital Track Record neemt je mee langs de nieuwste technieken die in Silicon Valley zijn ontwikkeld om het verdienmodel van nieuwe bedrijven te testen, op zodanige wijze dat ontdekt kan worden of er voor een idee een markt is, nog voordat het eerste exemplaar van het beoogde product is verkocht. Zelfs nog voordat het idee volledig is uitgewerkt.

Het toepassen van de informatie in Venture Capital Track Record is niet moeilijk en het kost bijna niets. De technieken die worden onthuld helpen start-ups om risicoloos en zonder veel tijdsinspanning hun verdienmodel uit te testen, zodat investeerders overtuigd kunnen worden.
Tip: Bestel dit product en u krijgt bij elk volgende product 4 euro korting.

(Problemen met bestellen? 071 589 4000)