Venture Media.nl - uw toolbox naar financiering

Nieuws | 1001 Financieringen | Opinie en advies | Nieuwsarchief | Begrippen | Reageer |

Investeerders Top 100 | Crowdfunding Gids Excel | Overzicht financieringstools | Toolbox Shop |

Lucros Investments investeert in Lagersmit

- LAGERSMIT KRIJGT GELD VOOR ONTWIKKELING

20-02-2017 - Groefinanciering

Investeringsfonds Lucros Investments investeert samen met andere partijen, met Anders Invest als hoofd-investeerder, voor een onbekend bedrag in Lagersmit sealing solutions. Lagersmit is een specialist in afdichtoplossingen. De klanten van het bedrijf uit Alblasserdam bestaat uit voornamelijk uit leveranciers van voortstuwingen, scheepseigenaren, werven, baggermaatschappijen, pompfabrikanten, raffinaderijen en energiecentrales.


Lagersmit sealing solutions bedient de maritieme markt al sinds 1856, maar richt zich sinds 1956 op afdichtoplossingen. In totaal heeft het bedrijf al meer dan 35.000 afdichtingen geleverd. Grote voortstuwingsfabrikanten en rederijen als Maersk en Rolls Royce weten Lagersmit te vinden en maken gebruik van de oplossingen vanwege de hoge kwaliteit schroefasafdichtingen. Lagersmit levert niet alleen de simpele basisafdichtingen, maart levert ook de meer geavanceerde afdichtingen die bijdragen aan een nul-emissie. Deze afdichtingen worden toegepast op boegschroeven, thrusters en stabilisatoren.

Het uit Haarlem afkomstige Lucros Investments is opgericht in 2014 en richt zich op innovatieve bedrijven op het gebied van duurzame energie. Op deze manier wil Lucros Investments bijdragen in de transitie naar een samenleving die bestand is tegen de huidige milieuproblematiek. De investering in Lagersmit sealing solutions past in die bedrijfsfilosofie en bedrijfsfocus.Ander venture capital nieuws:


25 Misverstanden over Investeerders, en dit is de tweede

Het beste start-up-boek: The Millionaire Fastlane

25 misverstanden over investeerders en dit is de eerste

Lijstjes in de investeringswereld: hoe het niet en wel moet

De Venture Capital Gids als spreadsheet is uit

110 Zuivere investeerders in een overzicht

De nieuwe Venture Capital Gids (Top 100 Investeerders) met korting

Investeerder Han de Groot neemt belang in Unchain.io

Amerborgh steekt kapitaal in Ohpen

Helloprint haalt opnieuw miljoenen op

Top 100 Investeerders Gids ..Venture Capital BegrippenAngel Investors HandbookVenture Capital Stappenplan..Venture Capital Businesspla..Lezing Informal InvestorsTerm Sheets And ValuationsHow To Become A Business An..Venture Capital Track Recor..

Gratis abonneren?
(Adviezen, kortingsacties, nieuws over deals)
   

ONS BEDRIJF

Betalen
Contact
Algemene voorwaarden
Over ons
Privacy policy
Sitemap
Feed


Copyright (c) 2001 - 2023 I.T. Media. Alle rechten voorbehouden.