Venture Media.nl - uw toolbox naar financiering

Nieuws | 1001 Financieringen | Opinie en advies | Nieuwsarchief | Begrippen | Reageer |

Investeerders Top 100 | Crowdfunding Gids Excel | Overzicht financieringstools | Toolbox Shop |

Knab Crowdfunding steekt geld in New True

- NEW TRUE HAALT GELD OP VOOR NIEUWE WERKNEMERS

06-02-2017 - Groefinanciering


SAP adviesbureau New True uit Den Bosch heeft 175.000 euro groeigeld opgehaald bij het publiek via Knab Crowdfunding. De omzet van het bedrijf uit Den Bosch blijft groeien en men wil uitbreiden met kwalitatief goede medewerkers. Om de groei te realiseren wil New True een salesmanager aan trekken die de groei kan begeleiden en de naamsbekendheid van New True kan vergroten. De 175.000 euro zal worden gebruikt om de nieuwe salesmanager aan te trekken en de extra kosten voor nieuwe werknemers.

De consultants die bij New True werken hebben allemaal ervaring in de ICT en in het bijzonder met het gebruik van SAP. Meer dan de helft van de Nederlandse multinationals maakt gebruik van ERP-oplossingen van SAP en SAP wordt ook veel bij de overheid en de publieke sector gebruikt. Elk bedrijf dat de ge?ntegreerde bedrijfssoftware van SAP gebruikt een potenti?le klant van New True. Met de nieuwe salesmanager kan het bedrijf uit Den Bosch meer direct zakendoen met eindklanten, waardoor de brutowinstmarge en de omzet zal groeien.

Het Knab Crowfunding platform brengt ondernemers en investeerders bij elkaar. Via het online platform kunnen klanten van Knab investeren in bedrijven van ondernemers die op zoek zijn naar snelle en goede financiering om te kunnen groeien. Bij Knab Crowdfunding kunnen ondernemers terecht die een financiering zoeken tussen de 50.000 euro en 1.000.000 euro. Knab Crowdfunding wordt door Knab aangeboden in samenwerking met Colin Crowdfund N.V. Dit bedrijf beoordeelt de leningaanvragen en beheert de leningen. De investeringen in crowdfundingprojecten gaan via een Crowdfundingrekening bij Knab.

De lening die aan New True is verstrekt heeft een looptijd van 48 maanden met een lineaire aflossing. Knab klanten reageerden enthousiast waardoor de lening de eerste dag al was volgeschreven door in totaal 171 investeerders. Deze investeerders ontvangen in ruil een jaarlijkse rente van 7,5 procent gedurende de looptijd van de lening.


Ander venture capital nieuws:


25 Misverstanden over Investeerders, en dit is de tweede

Het beste start-up-boek: The Millionaire Fastlane

25 misverstanden over investeerders en dit is de eerste

Lijstjes in de investeringswereld: hoe het niet en wel moet

De Venture Capital Gids als spreadsheet is uit

110 Zuivere investeerders in een overzicht

De nieuwe Venture Capital Gids (Top 100 Investeerders) met korting

Investeerder Han de Groot neemt belang in Unchain.io

Amerborgh steekt kapitaal in Ohpen

Helloprint haalt opnieuw miljoenen op

Top 100 Investeerders Gids ..Venture Capital BegrippenAngel Investors HandbookVenture Capital Stappenplan..Venture Capital Businesspla..Lezing Informal InvestorsTerm Sheets And ValuationsHow To Become A Business An..Venture Capital Track Recor..

Gratis abonneren?
(Adviezen, kortingsacties, nieuws over deals)
   

ONS BEDRIJF

Betalen
Contact
Algemene voorwaarden
Over ons
Privacy policy
Sitemap
Feed


Copyright (c) 2001 - 2023 I.T. Media. Alle rechten voorbehouden.