Venture Media.nl - uw toolbox naar financiering

Nieuws | 1001 Financieringen | Opinie en advies | Nieuwsarchief | Begrippen | Reageer |

Investeerders Top 100 | Crowdfunding Gids Excel | Overzicht financieringstools | Toolbox Shop |

Capital Mills investeert in Mopinion

- MOPINION ONTVANGT KAPITAAL VOOR GROEI

16-07-2016 - Groefinanciering

Een groep investeerders onder leiding van investeringsmaatschappij Capital Mills steekt groeigeld in Mopinion, aanbieder van een innovatief reporting platform voor feedback afkomstig van websites en apps.


Door de kapitaalinjectie kan Mopinion versneld de technologie door ontwikkelen en uitbreiden naar andere Europese landen en Amerika. De klantfeedback software van Mopinion maakt het voor bedrijven eenvoudig om feedback van websites en mobiele apps te verzamelen en te analyseren. Door de feedback te analyseren kunnen bedrijven hun digitale dienstverlening nog beter afstemmen op de behoefte van hun klanten en zo de dienstverlening verbeteren. Mopinion werkt voor nationale internationale grote bedrijven, zoals TomTom, BMW en Interpolis, maar ook voor het hoger MKB.

Het groeigeld wordt vooral gebruikt om de daadkracht op het gebied van marketing en sales te vergroten. Mopinion wil het aantal werknemers met 50 procent uitbreiden om zo de buitenlandse markten sneller te bewerken en zo op de grote vraag naar geavanceerde analyses van klantfeedback te kunnen inspelen. Het reporting platform en de snelle groei daarvan hebben Mopinion een ?early stage? investering opgeleverd van Capital Mills.

Mopinion is de aanbieder van een innovatief reporting platform voor feedback afkomstig van websites en mobiele apps. Het bedrijf biedt een SaaS (Software-as-a-Service) oplossing voor organisaties en bedrijven om websites en mobiele apps te verbeteren door de feedback die zij ontvangen van hun klanten. Dankzij de software krijgen bedrijven en organisaties real-time inzicht hoe hun klanten hun digitale kanalen (websites en apps) ervaren en waar ze actie op moeten ondernemen om klanten te kunnen behouden en de ervaring te verbeteren.


Ander venture capital nieuws:


25 Misverstanden over Investeerders, en dit is de tweede

Het beste start-up-boek: The Millionaire Fastlane

25 misverstanden over investeerders en dit is de eerste

Lijstjes in de investeringswereld: hoe het niet en wel moet

De Venture Capital Gids als spreadsheet is uit

110 Zuivere investeerders in een overzicht

De nieuwe Venture Capital Gids (Top 100 Investeerders) met korting

Investeerder Han de Groot neemt belang in Unchain.io

Amerborgh steekt kapitaal in Ohpen

Helloprint haalt opnieuw miljoenen op

Top 100 Investeerders Gids ..Venture Capital BegrippenAngel Investors HandbookVenture Capital Stappenplan..Venture Capital Businesspla..Lezing Informal InvestorsTerm Sheets And ValuationsHow To Become A Business An..Venture Capital Track Recor..

Gratis abonneren?
(Adviezen, kortingsacties, nieuws over deals)
   

ONS BEDRIJF

Betalen
Contact
Algemene voorwaarden
Over ons
Privacy policy
Sitemap
Feed


Copyright (c) 2001 - 2023 I.T. Media. Alle rechten voorbehouden.